Expozitia foto O copie mecanica - Vlad Albu

Fotograful Vlad Albu continua seria in rezidenta la 2/3 galeria si expune, in perioada 13-23 noiembrie, in cadrul proiectului O copie mecanica, concepte fotografice unice realizate in relatie cu spatiul galeriei de arta 2/3. Vernisajul expozitiei O copie mecanica+Vlad Albu va avea loc pe 17 noiembrie, incepand cu ora 18:00, la 2/3 galeria din strada Franceza nr 4.

Expozitia foto O copie mecanica - Vlad Albu


Ne simtim siguri intr-un spatiu in momentul in care avem o urma de intelegere a ceea ce se afla in interiorul si exteriorul acestuia. Acest perimetru poate fi dat de catre limitele spatiului sau il putem imagina. Puntea de legatura dintre interior si exterior este data de goluri. - Vlad Albu.

Expozitia O copie mecanica isi propune sa chestioneze concepte legate de mecanizarea procesului fotografic, vrand sa exploreze idei legate de unicitate, original si copie, cat si despre mistificarile imaginii fotografice.

Iubitorii de fotografie sunt invitati sa viziteze spatiul 2/3 galeria pana pe 4 decembrie, in intervalul orar 12:00-20:00 si sa participe activ sau pasiv la actul artistic generat de artistii fotografi aflati in rezidenta.

Despre 2/3 galeria: 2/3 galeria este o galerie tanara de arta fondata in Bucuresti, ce isi propune sa promoveze arta contemporana, punand accentul pe fotografie. Spatiul expozitional a fost deschis pe 10 iunie 2021 la Bucuresti.


Surse: