Fotogeografica - un sfert de veac

Joi, 30 septembrie 2021, ora 15 00, la Galeria de Onoare a Palatului Parlamentului, a avut loc lansarea volumului jubiliar si vernisarea expozitiei Fotogeografica - un sfert de veac.
Volumul aniversar Fotogeografica - un sfert de veac se doreste un document vizual inedit, o poveste iconica cu cele mai reusite lucrari, alaturi de o prezentare a evolutiei in timp a acestui fenomen unic in Romania, insotit de testimoniale ale unor personalitati marcante din domeniile academic, cultural, sportiv si ale societatii civile.

Fotogeografica - un sfert de veac


Intr-o Romanie in rapida schimbare, multe inceputuri sfarsesc repede, fie ca sunt firme, politici, proiecte, mai mari sau mai mici. De aceea, un fenomen cultural care implineste 25 de ani capata valoare de traditie si ne da sentimentul de durabilitate, mai ales ca este opera unei generatii noi - studenti, elevi, tineri fara varsta (din volumul jubiliar Fotogeografica - un sfert de veac).

Fotogeografica este un proiect nascut in anii 1990 ai Ligii Studentilor, care a atins maturitatea, cu fiecare generatie si tanar premiat in parte.

Cu un palmares impresionant si o evolutie spectaculoasa, Fotogeografica este una dintre cele mai longevive si populare manifestari culturale din Romania, ce atrage anual noi tineri pasionati de fotografie, dar si profesionisti din domeniu, care-si expun lucrarile cu tematica promovarii valorilor si frumusetilor naturii, culturii si traditiilor romanesti.

RePatriot si Fotogeografica, va invita on line si live-streamed www.facebook.com/Fotogeografica la Jubileul Fotogeografica, sa ne bucuram impreuna de comorile patriei, privite cu ochii oamenilor ei frumosi. Evenimentul este un bun prilej de prezentare si promovare, o ocazie potrivita sa spunem lumii intregi cine suntem si de ce vorbim romaneste.

Fiti parte din aceasta poveste!

Volumul aniversar Fotogeografica - un sfert de veac a fost realizat cu sprijinul MINISTERULUI TINERETULUI SI SPORTULUI, CASEI DE CULTURA A STUDENTILOR BUCURESTI, REPATRIOT, ZITEC, RADIOCOM, UNESCO PRONATURA Si KOSZA ALIZ BUSINESS MENTOR.

Coordonator Fotogeografica: Paul Bordas

Sursa / Detalii:
  1. https://www.facebook.com/events/283063486670280/
  2. REpatriot.ro/summit-2021/agenda/
  3. www.CCS.ro