Concurs de fotografie: Xposure Photography & Film Awards 2021

Premiile anuale de fotografie şi film Xposure sunt concepute pentru a se potrivi fotografilor de la juniori şi amatori până la profesionişti experimentaţi prin unul dintre cele patru programe.
Vă puteţi înscrie până la data de 30 noiembrie 2021 online la adresa: https://awards.xposure.ae

Xposure Photography & Film Awards 2021


Xposure este un festival foto de top şi o platformă oficială de imagini şi educaţie care combină o gamă largă de evenimente fotografice, inclusiv expoziţii, ateliere, seminarii, proiecţii, focus grupuri, competiţii, plimbări foto şi găzduieşte o expoziţie dedicată producţiei fotografice şi video.

Premiul IFPA - Independent Freelance Photojournalist Awards - a fost înfiinţat pentru a recunoaşte şi a recompensa fotojurnaliştii independenţi şi cei care se străduiesc să adune imagini în scopul de a susţine ştirile şi de a aduce conştientizarea problemelor de impact din întreaga lume. Xposure va acorda un premiu în numerar pentru primul loc în valoare de 15.000 USD pentru a ajuta şi sprijini fotojurnalistul câştigator într-un efort continuu de a aduce poveşti importante în lume. Fotojurnalistii se pot înregistra şi introduce eseul în câţiva paşi simpli.

Sursa foto si detalii: https://awards.xposure.ae