Vernisaj foto Varadinum, Expozitie de fotografie

Joi 13 ianuarie 2022, ora 17.30, la Filarmonica de Stat din Oradea, a avut loc, vernisajul expozitiei anuale, a membrilor Fotoclubului Varadinum. Expozitia contine 50 fotografii de portret, peisaje, fotografii creative si conceptuale, o diversitate de stiluri si viziuni ale membrilor.
Fotoclubul Varadinum este prezent in online prin websiteul: www.varadinumfoto.ro

Vernisaj foto Varadinum, Expozitie de fotografie


Isi expun fotografiile 45 membri ai foto clubului oradean. Vor fi premiati un numar de sapte membri ai foto clubului, membri care au avut cele mai bune rezultate la saloanele nationale si internationale de arta fotografica. Premiantii au fost: Mihai Bogdan (locul I) din Oradea, Marian Plaino (locul II) din Bucuresti, Raul Ghiman (locul III) din Oradea, Liviu Pascalau (Timisoara); Ionut Jarca (Oradea) si Vincze Szabolcs (Huedin).

Expozitia va putea fi admirata timp de doua saptamani, accesul fiind liber. Infiintat in 2017, Varadinum Fotoclub este un club de fotografie, un loc al artei fotografice care reuneste atat fotografi profesionisti, cat si amatori pasionati, o mare parte din membri sunt absolventi ai Varadinum Photo School, ai cursurilor sustinute de Adela Rusu si Ovi D.Pop.

Varadinum Fotoclub din Oradea isi propune sa formeze o comunitate de fotografi care sa promoveze si sa sustina arta fotografica atat in tara cat si in afara granitelor tarii. Clubul s-a facut rapid remarcat, prin membrii sai, la nivel national si international anul trecut clasandu-se pe locul al II-lea in topul Fotoclubul anului in Romania 2021 si pe locul 12 la Cupa Mondiala a Fotocluburilor organizata de Federatia Internationala de Arta Fotografica in 2020.

Vicepresedinte al Varadinum Foto Club este Adela Rusu iar evenimentul foto a fost mediatizat si prin pagina de facebook a fotoclubului FB.com/varadinumfotoclub

Sursa:
  1. FB.com/varadinumfotoclub/posts/3148440662101353/

Instantanee de la eveniment

Vernisaj Varadinum imagine 3
Vernisaj Varadinum imagine 4


Vernisaj Varadinum imagine 1
Vernisaj Varadinum imagine 2