Design grafic - graphic design

noutati, aparatura si materiale, servicii

ROMANIA ESTE ALTFEL

Bucharest Graphic Days este un eveniment din Romania dedicat exclusiv graficii, care are ca scop promovarea si consolidarea breslei, interactiunea in interiorul ei si cu profesionisti din afara tarii.

Construit in principal pe colaborarea cu institutele culturale si cu alte institutii de cultura din tara, multiplul eveniment are caracter participativ, fiind deschis celor care au un produs grafic de impartit cu ceilalti. In acest moment se afla in lucru 10 expozitii, 4 workshop-uri, 5 zile de TALK, urmand ca acestora sa li se adauge proiectele si lucrarile provenite din CALL FOR ENTRIES.


ROMANIA ESTE ALTFEL

Joi, 30 septembrie 2021, ora 15:00, la Galeria de Onoare a Palatului Parlamentului, a avut loc lansarea volumului jubiliar si vernisarea expozitiei Fotogeografica - un sfert de veac.

Volumul aniversar Fotogeografica - un sfert de veac se doreste un document vizual inedit, o poveste iconica cu cele mai reusite lucrari, alaturi de o prezentare a evolutiei in timp a acestui fenomen unic in Romania.


ROMANIA ESTE ALTFEL

In perioada 4-18 octombrie 2021 la Biblioteca Nationala din Bucuresti are loc Expozitia de fotografie ROMANIA ESTE ALTFEL; expozitia este realizata de catre membrii grupului de fotografie LA CONACUL FOTOGRAFILOR

Vernisajul expozitiei va avea loc in 4 octombrie 2021 ora 18:00.
Vizionarea expozitiei in cadrul Bibliotecii Nationale se poate face in intervalul de timp 10:00 - 20:00 zilnic de luni pana vineri iar sambata intre orele 9:00 - 18:00.