Activitati FOTO in Weekend

expozitii, vernisaje, ture de fotografie

Expozitie fotografie: YASMINE EID SABBAGH: ACCESSING AFFECT/ AFFECTING ACCESS

31 octombrie 2021 este ultima zi pana la care puteti viziona a doua interventie artistica in expozitia foto EXPO_03_Vernacular ce implica punerea in tandem a unor fotografii din Colectia de imagini Mihai Oroveanu cu imagini ce apartin Arab Image Foundation, una din cele mai vaste colectii de fotografii din lume.

Sursa si Credit foto: https://salonuldeproiecte.ro/noutati/Yasmine/

Expozitie fotografie FARA FILTRU, fotograf Alin Panaite

Evenimentul este organizat de Avatar Studio in cadrul Muzeului de Arta din Constanta in perioada 4 - 31 august 2021, la etajul 3 in sala Alexandru Ciucurencu.

Expozitia prezinta o serie de 40 portrete si poarta semnatura fotografului Alin Panaite, fotograf cu peste 15 ani experienta, lector al scolii de fotografie AVATAR din Constanta.

Sursa si Credit foto: https://www.facebook.com/events/822576498619480?ref=newsfeed

Expozitie fotografie la Muzeul Antipa: #5Rusia - file din natura

Vineri, 11 iunie 2021, are loc deschiderea expozitiei temporare de fotografie #5Rusia - file din natura; va fi transmisa online pe pagina de Facebook www.facebook.com/muzeulantipa a muzeului vineri la ora 12:00, si va avea loc in prezenta domnului dr. Luis Ovidiu Popa - director general al Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa, precum si a mai multor oficialitati de la Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti si de la Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Romania.

Sursa si Credit foto: www.antipa.ro

Curs foto

Salonul de proiecte anunta lansarea unei initiative care isi propune sa activeze intr-un mod inedit una dintre cele mai importante arhive fotografice din Romania, constituita de Mihai Oroveanu, istoric de arta, fotograf si director al Muzeului National de Arta Contemporana intre 2001-2013.

Perioada: 06.2020 - 11.2021


Sursa: Salonul de proiecte

Curs foto

Fotogeografica atrage anual noi tineri pasionati de fotografie, dar si profesionisti din domeniu, in cel mai important concurs national de fotografie care are ca tematica promovarea valorilor naturii, a culturii si traditiilor romanesti de pe teritoriul Romaniei.

Fotogeografica a ajuns la a 25-a editie a sa, iar concursul se bucura de un real succes si de o popularitate crescuta.


  • Calendar inscrieri: 2 - 30 iunie 2021
  • Anuntarea rezultatelor: 1 august 2021