Aparatura FOTO, DSLR,

aparatura pentru studio de fotografie

Tehnica foto

Tehnica foto, pe intelesul tuturor

Prezentam un articol publicat in Blogul personal al fotografului Cosmin Chivu.

Ca sa mergi cu masina trebuie sa inveti comenzile masinii si regulile de circulatie. La fel este si cu aparatul foto. Chiar daca aparatele foto digitale iti ofera confort prin modurile automate, trebuie sa inveti sa apreciezi cand e nevoie de ele si ce sa faci daca nu se potrivesc. Continuare articol aici


Nikon NX Field

NX Field de la Nikon

NX Field este o inovatie importanta in fotografierea sincronizata multipla. Realizand declansare sincronizata fiabila, control intuitiv, transfer rapid de imagini si aplicatii versatile, ofera posibilitati creative extinse pentru fotografi.

Perfect pentru rapoartele de stiri din prima linie, NX Field va permite sa conectati mai multe camere, sa operati, sa reglati setarile si sa incarcati automat imagini pe serverul FTP simultan, totul in timp ce va aflati intr-o locatie indepartata. Video aici,   Sursa: Nps.nikonimaging.com/


Review DSLR vs mirrorless

Review DSLR vs mirrorless

Ce tip este cel mai bun? DSLR vs camere fara oglinda. Un video in care se explica diferentele dintre aceste doua tipuri de camere.


Sursa: DigitalCameraWorld.com

GARMIN VIRB SAU GOPRO? Review video 7 minute

Review video: aproape 7 minute

Un review bogat in detalii avand in prim plan camera de actiune Garmin VIRB un concurent redutabil pentru camerele GoPRO.


Sursa: Linus Tech Tips, www.facebook.com/LinusTech